Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve beğenilen bir görünüm sunar.

Ancak, renk karıştırma anlayışlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını geçirmek kucakin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların yönı keşik ahşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Hafif bir platform tekvin etmek derunin bol bir duvar rengi tercihidir.

İşte antrasitin en uyum esenladığı renklerden biri olan gri ile baş başa kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile aliyyülâlâ düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Sportif, devim bilimi ve modern bir atmosfer elde eylemek dâhilin antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji antrasit gri boya veren tesiri, antrasitin vahim havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda çağcıl ve samimi usul oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı açıklamak bağırsakin zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Beğendiğiniz ve satın dercetmek istediğiniz mutfaklarımız dâhilin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni alelumum çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak dâhilin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir muvazene, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yüz gösterilmesi matlup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Yoğun grinin pek tesirini yumuşkoymak karınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha sprey boya okşayıcı intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Minimalist tasarımın çizgi goldfix ilkesi olan az amma ruhlu detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine ayrımlılık tren. Başka renklerle uyum ortamında kullanılabilir. Güneş yer bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page